• Oddelki
 • Tekmovanja
 • Galerija
 • Prireditve
 • Orkestri
 • Aktualno
 • Obvestila

  Začetek pouka za  glasbeno pripravnico, nauk o glasbi in solfeggio

  Spoštovani,

  v ponedeljek, 25. maja 2020 ponovno začenjamo izvajati celoten skupinski pouk, in sicer tudi glasbeno pripravnico, nauk o glasbi in solfeggio.

  Za varnostne ukrepe bo poskrbljeno.

  V učilnici bo največ 8 učencev kar pomeni, da bo razred razdeljen na dve skupini.

  K pouku bodo prihajali po rednem urniku, vendar izmenično, vsaki drugi teden. Pouk bo trajal 45 minut. Od učiteljice boste prejeli obvestilo o razdelitvah in terminih.

  Obvestilo o ponovnem odprtju šol

  Spoštovani, po sklepu pristojnega ministrstva se učenci vračajo v glasbene šole v ponedeljek, 18. maja 2020, in sicer to velja za individualni pouk, torej za inštrument in petje.

  Skupinski pouk za predmete glasbena pripravnica, nauk o glasbi in solfeggio bo do nadaljnjega potekal na daljavo.

  Vaje orkestrov in zbora potekajo po dogovoru z dirigentom.

  Pred vstopom v šolo morajo vsi učenci prinesti izpolnjeno izjavo (Priloga 1). Preberite tudi za katere učence se odsvetuje obisk pouka (Priloga 2).

  Več »

  Razpis za vpis za šolsko leto 2020/2021

  Spoštovani, obveščamo vas, da je Glasbena šola Brežice objavila razpis za vpis novih učencev za šolsko leto 2020/2021. Vse zainteresirane prosimo, da izpolnite e-prijavnico na osnovi katere boste obveščeni o datumu sprejemnega preizkusa.

  Za vse ostale informacije smo vam na voljo na telefonsko številko (07) 499 10 50 ali 040 216 171. Vabimo vas, da si na naši spletni strani ogledate videospot GŠ Brežice, ki je bil posnet na daljavo in pogovorno oddajo.

  Glasbeni pozdrav,

  Daniel Ivša, ravnatelj

  Pouk na daljavo

  Spoštovani, glede na situacijo vas obveščamo, da na GŠ Brežice v pon., 23. mar. 2020 nadaljujemo s poukom, in sicer na daljavo. Učitelji so vas/bodo kontaktirali in podali navodila za pouk. Zavedamo se, da ta način poučevanja ni enak dosedanjemu, vendar je trenutno edina možnost za izvedbo le-tega.  Mogoče pa odkrijemo kaj novega...