07 499 10 50 040 216 171 tajnistvo.gskkbre@guest.arnes.si

Glasbena šola Brežice, Cesta prvih borcev 5, 8250 Brežice

Novice

Nazaj

(: )

Uspeh saksofonistov na mednarodnem tekmovanju

Na spletnem mednarodnem tekmovanju PaMusFlow 2021, sta na osnovi poslanih posnetkov učenca saksofona Glasbene šole Brežice pod mentorstvom prof. Simona Širca dosegla izvrstna rezultata. Izak Vukič je v kategoriji A osvojil I1 nagrado, Rea Doria Bergant pa v kategoriji E II2 nagrado. Posebej je za poudariti, da je bil Izak v svoji kategoriji najmlajši tekmovalec, Rea je pa tekmovala z vrstniki, ki svoje šolanje nadaljujejo na srednji stopnji. Oba se učita saksofon prvo leto. Čestitamo!

Koncert glasbenih šol Posavja

Koncert glasbenih šol Posavja

Vljudno vabljeni na Koncert Glasbenih šol Posavja, ki bo v četrtek, 28. januarja 2021, ob 18. uri na YouTube kanalu Posavskega muzeja Brežice.

Pouk na daljavo

Spoštovani, v pon., 9. nov. 2020 v Glasbeni šoli Brežice nadaljujemo s poukom na daljavo. Pouk bo potekal po ustaljenem urniku oziroma po dogovoru z učiteljem. Seveda si vsi skupaj želimo stika v živo, vendar bo na to potrebno še malo počakati. Verjamemo, da lahko z muziciranjem na lepši način dočakamo trenutek, ko bo življenje steklo po ustaljenih tirnicah.

Do takrat vas pa lepo pozdravljamo in zaključujemo z Aristotelovo mislijo »Tudi v najtemnejših trenutkih se je potrebno osredotočiti na svetlobo.«

Kolektiv Glasbene šole Brežice

Velik uspeh klavirskega dua Glasbene šole Brežice

Na spletnem mednarodnem tekmovanju, ki je bilo organizirano v Sremski Mitrovici (Srbija), je klavirski duo iz Glasbene šole Brežice v sestavi Julije Smrekar in Vida Kolića pod mentorstvom prof. Karoline Vegelj Stopar, osvojil 1. nagrado (98,8 točk). Komisija je mlade glasbenike ocenila na osnovi poslanih video posnetkov, ki so bili posneti v učilnici glasbene šole na začetku šolskega leta.

1. šolski dan na Glasbeni šoli Brežice 2020/21

Spoštovani, letošnji 1. šolski dan bo na Glasbeni šoli Brežice potekal nekoliko drugače. Jutri, 1. septembra, od 14. ure naprej boste urnike urejali po telefonu. Poklical vas bo učitelj inštrumentalnega pouka. Urniki za glasbeno pripravnico in teorijo so obešeni na oglasni deski šole, lahko pa tudi pokličete v tajništvo (07 49910 50).

Glasbeni pozdrav. Daniel Ivša, ravnatelj

Obvestilo staršem in učencem pred pričetkom novega šolskega leta

Spoštovani starši in učenci, obveščamo vas, naj v šolo v novem šolskem letu prihajajo zdravi učenci. Prosimo, da pri tem upoštevate naslednje:

  1. V zadnjih 14 dneh ni bil v stiku z osebo, pri kateri je bila potrjena okužba s SARS-CoV-2.
  2. Učencu ni bila odrejena karantena.
  3. V zadnjih 14 dneh nam zdravnik oz. epidemiološka služba ni priporočila samoizolacije.
  4. Če se bodo pri učencu pojavili zgoraj navedeni znaki/simptomi ali bo potrjena okužba s SARS-CoV-2 pri osebi, ki biva v istem gospodinjstvu, bo učenec ostal doma.
Uspehi učencev Glasbene šole Brežice

Uspehi učencev Glasbene šole Brežice

V letošnjem šolskem letu so učenci GŠ Brežice tekmovali na 4 različnih državnih in mednarodnih glasbenih tekmovanjih. Prejeli so 5 zlatih, 1 srebrno in 2 bronasti priznanji ter 1 priznanje za udeležbo. Nekaj tekmovanj pa je zaradi pandemije odpadlo.

Stran 4 od 29 (Vseh vnosov: 290)

Stopite v stik

Uradni podatki

Glasbena šola Brežice

Bronasti

Cert ID: 0027/00027

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Glasbena šola Brežice
Matična številka: 5083591000